Luni - Vineri: 10:00 - 19:00
Sambata: cu programare telefonica
Comenzi la telefon:
0040 744 557 463

Retururi

Daca clientul nu este multumit de marfa livrata sau produsul(e) acestea pot fi returnate pentru schimb de dimensiune sau returnate complet in termen de 28 de zile de la livrarea marfii.

Pentru a returna un produs, este obligatoriu sa trimiteti o notificare scrisa pe adresa de e-mail
contact@kingavarga.ro
Returul dvs. va fi acceptat daca produsele sunt in aceeasi stare in care au fost receptionate, in termen de 28 zile de la primire, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv.
Produsele cumparate, se vor returna de catre client prin curier, fara ramburs, in ambalajul original si cu etichetele intacte, impreuna cu o copie a facturii fiscale. Costul returnarii produselor va fi suportat de client. In cazul in care integritatea ambalajului sau a produselor sunt afectate (exceptie facand sigiliul pachetului), SC EMEX CONSULT SRL isi rezerva dreptul de a nu rambursa contravaloarea produsului returnat.

Pentru comenzile cu schimb de produs sau de masura, plasate la cererea clientilor, in urma unui retur anterior, nu se pot aplica puncte de loialitate sau vouchere.
In cat timp primesc banii inapoi?

Daca nu putem sa va inlocuim produsul, in cazul in care ati comandat gresit marimea acestuia, va vom restitui contravaloarea sa. Restituirea contravalorii produselor returnate se va face prin transfer in cont, in termen de maxim 10 de zile, de la receptia returului dvs.

In cazul indeplinirii conditiilor de retur, cumparatorul va primi contravaloarea produselor cumparate.
 Costul transportului nu se returneaza. In cazul in care ati beneficiat de transport gratuit si faceti retur la mai mult de jumatate din comanda, din costul total al produselor se va scadea taxa de transport, suportata de catre SC EMEX CONSULT SRL la expedierea comenzii dumneavoastra

In situatia in care un client figureaza in baza noastra de date cu un
 colet neridicat si doreste sa faca o noua comanda, la costul comenzii se vor adauga cheltuielile de retur ale comenzii neridicate. 

In cazul a doua sau mai multe colete neridicate, orice comanda noua se onoreaza numai cu plata in avans, prin ordin de plata.
 
Adresa retur:
Prin curier: Bulevardul General Gheorghe Magheru nr. 9, sc. 1, et. 3, ap. 18, sector 1, Bucuresti