Luni - Vineri: 10:00 - 19:00
Sambata: cu programare telefonica
Comenzi la telefon:
0040 744 557 463

Politica de confidentialitate

 

Esti pe site-ul oficial al brandului KINGA VARGA. Drepturile de autor asupra intregului continut apartin in totalitate firmei SC. EMEX CONSULT SRL . Beneficiarul este cel care detine drepturile patrimoniale de autor, precum si celelelte drepturi de proprietate intelectuala asupra modelelor comercializate si pozelor existente in acest site.

Datele si informatiile sunt prezentate in site-ul kingavarga.ro numai in scopuri informative.
kingavarga.ro isi rezerva dreptul de a modifica atat continutul, cat si structura site-ului in orice moment si fara preaviz.
Produsele  descrise in acest site sunt valabile numai pentru kingavarga.ro si sunt proprietatea sa exclusiva.

Orice incercare de orice natura de modificare a imaginii si informatiilor din prezentul site web, cu exceptia detinatorului sau legal – kingavarga.ro, precum si realizarea de link-uri, fara acordul prealabil al kingavarga.ro va da dreptul unilateral si neechivoc ca kingavarga.ro sa faca uz de toate prerogativele sale de a se adresa instantelor legal competente pentru sanctionarea acestor fapte, conform legii nr. 8 / 14 martie 1996.

kingavarga.ro respecta drepturile politicii datelor personale private ale vizitatorilor on-line si recunoaste importanta  protejarii informatiilor ce ii privesc. Am adoptat o politica de confidentialitate  care ghideaza forma de colectare, depozitare si utilizare a informatiilor. Protejarea datelor personale de identificare

Folosim cele mai bune mijloace in vederea mentinerii securitatii, integritatii si  datelor pe care ni le-ati furnizat. Cand plasati o comanda sau accesati datele contului vostru,  folosim layere securizate, care cripteaza informatiile inainte de a fi trimise catre noi pentru a le securiza, pentru a le proteja astfel de o utilizare neautorizata.

Pentru mai multe informatii, asistenta si notificatii ne puteti contact ape adresa de email contact@kingavarga.ro