Luni - Vineri: 10:00 - 19:00
Sambata: cu programare telefonica
Comenzi la telefon:
0040 744 557 463

THE KINGA BRAND

Tesuta din fire de matase, cashmir, organza, mohair sau  piele,  povestea KINGA VARGA

se impleteste cu fire de traditie inceputa intr-un sat din Ardeal de catre bunicul pantofar si dusa mai departe la oras de catre tatal ce avea un atelier de croitorie in Satu Mare. Kinga Varga da aripi traditiei si, dupa premii si distinctii obtinute ca tanara designer, deschide in 2006 alaturi de Rifil, primul atelier din Romania specializat in creatii din tricotaj.

Dupa colaborari cu toate fabricile din Romania au urmat contracte in afara si astfel, povestea inceputa intr-un sat din Ardeal ajunge pana in Franta, Italia, Qatar.

 In momentul de fata, cele doua linii - Ready to Wear si de Lux - ofera tinute in serie limitata sau unicat, create din materiale inovate in atelierul designerului, tricot fin cu aspect de voal, in combinatie cu matase sau alte material si impletituri dupa patternuri unice realizate din organza si din piele. Creatiile sunt gandite pentru femeile constiente de feminitatea lor, ce doresc sa se bucure de toata libertatea, in tinute care sa le ofere confort, nu incorsetare si care sa le puna in valoare frumusetea si unicitatea. 

 Linia Ready to Wear se evidentiaza prin linii si drapaje ce urmaresc formele feminine si spun povestea pe care cea care le poarta doreste sa o transmita, prin tinute ce imbraca pentru a dezvalui ce e mai frumos in fiecare.

 Linia de Lux este creata din materiale speciale, realizate manual, broderii si impletituri pentru care se dedica pana la peste o suta de ore de migala pentru o singura tinuta, dar care in final se transforma intr-o piesa de vestimentatie menita sa innobileze, prin unicitate si rafinament,  garderoba celei careia ii este destinata.
 
Daca la inceput elementul distinctiv al creatiilor Kinga Varga era materialul, acum forma prinde contur  prin simbolul aripii simbol ce  devine reprezentarea spiritului de libertate ce anima creatiile Kinga Varga, si care se regaseste in fiecare tinuta, sub forma de decupaj, broderie sau bijuterie integrata, ce poate fi  transforma in accesoriu.
 
Prin fiecare creatie ce ajunge sa intregeasca povestea celei care o poarta, viziunea Kinga Varga prinde aripi!